De kofferfabriek

Maatwerkkoffer.nl is een vooruitstrevende handelsonderneming op het gebied van maatwerk profiel koffers en flightcases voor o.a. kostbare apparatuur, instrumenten, machineonderdelen en presentatie doeleinden. Bij Maatwerkkoffer.nl spelen maatwerk oplossingen, korte doorlooptijden en scherpe tarieven een essentiële rol.

Ons toegewijde en gedreven team is vastberaden om uw ideeën en/of probleemstellingen te begrijpen, en uit te werken tot een helder en duidelijk concept met zichtbare resultaten. Creativiteit, inzicht, teamwork en enthousiasme komen tot uiting in onze professionaliteit en vormen een belangrijk onderdeel van ons succes. Maatwerkkoffer.nl is een mix van een Aziatische en Europese werkstijl. Dit uit zich in hoge kwaliteitseisen en uitstekende service waarbij wederzijds begrip de boventoon voert.

Koffers door succesvolle fabriek

Maatwerkkoffer.nl werkt succesvol samen met twee van China’s grootste kofferproducenten. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de beste prijzen en producten. Daarbij worden onze productielijnen constant bewaakt door voortschrijdende kwaliteitscontroles.

De servicegraad en hoogwaardig afwerkingsniveau maken Maatwerkkoffer.nl tevens de ideale lange-termijn partner voor menig firma.

………………………………………………………………………………………………………………………………

In samenwerking met Physicare International BV ontwikkelde wij het maatwerk interieur voor een elektro stimulatie apparaat, RSQ1.
Uiteraard geheel passend in de nieuwe KNVB Nike trolleys.

In nauwe samenwerking met Care Plus ontwikkelde wij een prachtige vertegenwoordigers koffer.

CARE PLUS koos voor een harde HPL toplaag met daarop het CARE PLUS logo uitgevoerd in 2 kleuren zeefdruk.
De HPL toplaag is in zeer uiteenlopende luxe structuren en kleuren verkrijgbaar. Een keuze maken is hierdoor niet eens zo eenvoudig, een hoogglans afwerking of met een ribbelstructuur?

………………………………………………………………………………………………………………………………

Ondanks het uitgebreide machinepark van ontwerpstudio, zaagmachines, CNC freesmachines tot een lamineerstraat komt er veel handwerk te pas bij het vervaardigen van maatwerkkoffers. Hieronder enkele foto’s uit de productieruimte.

homework help cpm people who supply CPM homework aid, in addition to several different courses, which are run by people who have been there and done that. With a bit of work, you’ll discover that you get some quality homework help and can address some of your problems.

100vw, 300px” />