Hét klassieke kofferontwerp

De profiel presentatie koffer is het antwoord op de toenemende vraag naar karaktervolle koffers op maat voor presentatie- en demonstratiedoeleinden. Door gebruik te maken van relatief dun plaatmateriaal voor het bodem- en dekselpaneel heeft de maatwerk profiel koffer een zeer laag eigen gewicht, wat overigens niets af doet aan de sterkte en robuustheid van de koffer op maat. Dit klassieke kofferontwerp zorgt voor een stijlvolle, lichte en functionele reisgezel.  De basis van uw maatwerk presentatie koffer is een aluminium profiel.  Binnen dit profiel worden hardbord plaat delen geplaatst welke bekleed kunnen worden met een materiaal naar keuze.

Configureer uw eigen presentatiekoffer. Kies uit 1 van de 4 modellen. De grootste verschillen tussen de modellen zijn het plaatmateriaal, de gebruikte hoekstukken en handgrepen. Uiteraard is iedere gewenst formaat en plaatmateriaal mogelijk.

SH3300 serie PROFIEL KOFFER met kunststof hoeken

Ervaren vertegenwoordigers herkennen direct de populaire profielkoffers met dem kunsstofhoekjes. Elke koffer in deze collectie biedt namelijk een maximum aan ruimte voor een minimum aan gewicht.

Kenmerken: Stevig, gestroomlijnd en met een moderne afwerking en design. De koffers kunnen worden uitgerust met interieur en bedrukking naar keuze.

SH3300 serie PROFIEL KOFFER met metalen hoeken

Een jonge, vlotte lijn maatwerk koffer. Stijlvolle aluminium materialen worden gecombineerd met een moderne, hoekige vorm. De perfecte aanvulling voor het zakenleven van alledag!

Kenmerken: Strakke vorm voor een robuuste look, Duurzame en gemakkelijk te openen metalen sloten, De koffers kunnen worden uitgerust met interieur en bedrukking naar keuze.

SH3300 serie PROFIEL KOFFERS met metalen ronde hoeken

Dit type koffers is uitermate geschikt voor het zwaardere werk, kunnen tegen een stootje en kunnen er ook nog eens aantrekkelijk uit zien.

SH3300 serie PROFIEL KOFFER met kunststof hoeken

De profielkoffer met dit type kunststof hoeken onderscheidt zich door de combinatie van een optimale bescherming met een perfecte presentatie. Dit topproduct biedt u de mogelijkheid om uw koffer compleet naar uw situatie en toepassing samen te stellen. Ook heeft u een ruime keuze uit handgrepen, sloten, scharnieren en hoekstukken.

Kenmerken: Ontworpen en ontwikkeld om de inhoud optimale bescherming te bieden dankzij de innovatieve kunststof hoekstukken, De koffers kunnen worden uitgerust met interieur en bedrukking naar keuze.

Het interieur

Om uw producten optimaal te beschermen, te presenteren, te transporteren kan, samen met u, een interieur voor in de koffer of map ontworpen worden. Dit kan varieren van een schuiminterieur ter bescherming van uw producten tot een interieur ten behoeve van uw instrumenten, notebook en andere benodigdheden.

Maatwerk

Dankzij het maatwerk van onze kofferfabriek kunnen de koffers in vrijwel elk formaat en uitvoering geleverd worden. Neem contact met

Obtaining your laboratory report. There are 3 main ways. Step one is to pay a lab report service to do it. This is reasonably priced and simple. The next is to send your lab report and get them to do it for you. This can be a bit more challenging, but might pay someone to write my paper save you a lot of time and money. And the last is for those that just cannot find the opportunity get the report and to visit the physician’s office.

ons op, en ervaar de mogelijkheden die onze kofferfabriek u kan bieden en waartoe wij voor u in staat kunnen zijn! Op deze website krijgt u slechts een indruk van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.